Aleo al 3 jaar op rij verkozen tot Duits topmerk

Het Duitse merk van zonnepanelen, aleo solar, is al voor de derde keer op rij verkozen tot topmerk in Duitsland. Een mooi bewijs dat we bij Intellisol werken met fabrikanten die kwaliteit en service hoog in het vaandel dragen!

EuPD Research, een gerespecteerd studiebureau met focus op zonne-energie, doet jaarlijks onderzoek om een onafhankelijke evaluatie van de vele merken te kunnen aanbieden. Veel keurmerken focussen enkel op de technische aspecten van de modules. Voor het “Top Brand PV” certificaat kijkt EuPD Research ook naar het imago van het merk. Om dit te kunnen evalueren worden installateurs van zonne-energiesystemen ingeschakeld. Zij moeten elk merk beoordelen op basis van 10 criteria.

Aleo solar is nu al voor het derde jaar op rij één van de weinige bedrijven die dit certificaat toegewezen kreeg. Door een superieure kwaliteit en uitstekende service blijft het bedrijf hoog aangeschreven staan bij zowel installateurs als consumenten. Kortom, een partner waar je op kunt vertrouwen!

logo EuPD Top Brand modules

Bron: EuPD Research,  aleo solar

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierToevoegen