Hoe licht bijdraagt tot meer welzijn op kantoor

Mensen in de industrielanden brengen vandaag ongeveer 80 procent van de dag binnenskamers door, waar er minder toegang tot natuurlijk daglicht is.

Wanneer we licht op kantoor als een globaal licht-/ecosysteem bekijken, kan het voor meer welzijn bij werknemers zorgen en de creativiteit bevorderen. Optimaal licht is even essentieel voor onze gezondheid, onze motivatie en ons prestatievermogen als voor het vervullen van al onze arbeidstaken.

In het wetenschappelijk artikel van Zumtobel kan u lezen hoe licht op mensen inwerkt, wat in kantoren belangrijk is en welke acties hiervoor ondernomen moeten worden.

» Naar het wetenschappelijke artikel

 

Bij Intellisol maken we gebruik van zelf ontwikkelde lichtsturingsprogramma’s om het gebrek aan natuurlijk daglicht te compenseren. Zo verbeteren we het bioritme en de gezondheid van de werknemers zodat de efficiëntie op de werkvloer stijgt. Maar dat is niet het enige voordeel! In vergelijking met standaard verlichting bespaart u met onze ledverlichting en lichtsturing tot 70% op verlichtingskosten. Klinkt dit interessant?

Contacteer ons! Onze lichtexperts komen graag langs om een volledig lichtplan voor uw bedrijf op te stellen.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierToevoegen