intellisol barst van energie

BEDRIJVEN

Naast relighting en onze standaard energiezuinige toepassingen als zonnepanelen, batterijsystemen en HVAC hebben we ook enkele aanvullende diensten specifiek voor bedrijven.

 

Energiescan

Wie wil besparen op zijn energieverbruik, moet het verbruik eerst kennen. Een logische stap die toch vaak wordt overgeslagen. Daarom maakt Intellisol die stap gratis én vrijblijvend.

Wat mag u verwachten?
Eén van onze energie-ingenieurs komt een uur bij u langs. Op basis van zijn bezoek schrijft hij een bondig en duidelijk rapport waarin de belangrijke energieverbruikers naar voren komen. Belangrijk punt is dat het plaatsbezoek en het rapport gratis en vrijblijvend zijn. U zit nergens aan vast. U krijgt enkel inzicht in het energieverbruik van uw onderneming of organisatie. Voor een meer gedetailleerd verslag kunt u beroep doen op onze energiemonitoring.

 

Energiemonitoring

Betaalt u de energiefactuur van uw onderneming? Dan weet u dat energie een grote en grillige kost is. Een kost die alleen maar zal stijgen. Maar weet u ook dat energieverbruik controleerbaar is? Met energiemonitoring van Intellisol zet u uw onbeantwoorde vragen over uw energieverbruik om naar aanzienlijke besparingen en een energiebeleid dat houvast biedt. Naast het elektriciteitverbruik hebt u dankzij smart metering ook zicht op andere factoren als water, gas, temperatuur, vochtigheid, CO2 … Onderzoek wees uit dat wie energiemonitoring toepast een onmiddelijke besparing van 5 tot 8 procent realiseert. En wie moeite doet om de zogenaamde quick wins te grijpen, kan zelfs een energiebesparing van ca. 15 procent genereren zonder daarvoor forse investeringen te doen.

 

Gebouwautomatisatie

Er komt heel wat kijken bij het beheer van een bedrijfsgebouw. Met onze oplossingen nemen we een groot deel van uw zorgen weg. Onze focus ligt steevast op gebruiksvriendelijkheid, comfort, flexibiliteit, en energie efficiëntie. Een kleine greep uit de mogelijkheden: Toegangscontrole, verwarming, ventilatie, koeling, verlichting, zonwering, veiligheid, … We laten alle aanwezige technieken met elkaar communiceren zodat de noden van uw bedrijf vervuld worden zonder dat u het merkt.

elektriciteitsteller
eetruimte

+32 (0)89.355.300

info@intellisol.be

Maastrichtersteenweg 163, 3680 Maaseik (België)

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00

Bent u benieuwd wat Intellisol voor u kan betekenen? Of wilt u een storing melden? Bereik ons dan via onderstaand formulier. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen. We helpen u graag verder.

Hebt u een vraag? Op de pagina ‘Veelgestelde vragen’ vindt u wellicht een antwoord.