Limburg wordt in de play-offs van het volleybal vertegenwoordigd door NOLIKO Maaseik. De ploeg met een rijke traditie is ook dit jaar weer goed op dreef. Voor de wedstrijd tegen aartsrivaal Knack Roeselare stonden de Maaseikenaren op de eerste plaats. De inzet was dan ook hoog. Intellisol nodigde al haar klanten uit om de match bij te wonen en de ploeg te steunen. 350 extra kelen schreeuwden NOLIKO naar een 3-1 overwinning in een sfeervolle Lotto Dôme.

Roeselare nam een vliegende start in Maaseik. Er werd meteen een kloof geslagen waarvan NOLIKO nooit kon bekomen. De eerste set ging met 20-25 naar de ploeg uit Roeselare. De spelers van Maaseik beseften dat het anders moest en begonnen de tweede set met nog meer grinta. De strijd ging gelijk op tot Skladany met een ace voor een driepuntenkloof zorgde. Dit verschil werd stelselmatig uitgediept. De set eindigde op een duidelijke 25-18 score. Maaseik ging in set 3 door op dit elan en nam meteen een 3-0 voorsprong. Na een misser in de service bij Roeselare stond het zelfs 20-13. De setwinst leek binnen, maar NOLIKO liet de tegenstander nog terugkomen tot 22-19 waardoor het onnodig spannend werd. Gelukkig hielden de Maaseikenaren het hoofd koel en haalden ze de set binnen met een 25-21 score. De supporters konden de overwinning al ruiken en begonnen zelfs nog meer lawaai te maken. Als zevende man schreeuwden ze hun ploeg in set 4 naar een voorsprong van twee punten. De veer bij Roeselare brak pas na een rally waarin Jelte Maan de 21-18 liet optekenen. Rob Bontje maakte uiteindelijk het beslissende punt en legde de 25-20 eindstand vast. NOLIKO Maaseik is zo mathematisch zeker van een plaats in de finale van de play-offs.

Voor Intellisol was het een meer dan geslaagde avond! Hopelijk denken de aanwezige klanten er hetzelfde over! Wilt u ook op de hoogte blijven van al het Intellisol nieuws en wedstrijden? Schrijf u dan nu in op de nieuwsbrief!

Intellisol plooiwand en statafelTwee vakken vol Intellisol klanten tijdens NOLIKO-Roeselarevolleybal match maaseik-roeselarespelers maaseik vieren overwinningeindstand volleybal maaseik-roeselare

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierToevoegen