CMARTPORT

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zonnepanelen op het huis te plaatsen. Een carport kan ideaal zijn om toch zonne-energie op te wekken. Zonnepanelen kunnen op een bestaande carport geplaatst worden, maar kunnen zelf ook perfect dienst doen als dak. De groene stroom van de installatie kun je dan binnenshuis gebruiken of op een batterijsysteem met laadpunt aansluiten om zo een elektrische auto op te laden.

De opbrengst en prijs van een zonnecarport is sterk afhankelijk van uw wensen. U kunt ons vrijblijvend contacteren en dan maken we graag een afspraak om uw plannen te bespreken. Zowel het plaatsbezoek als de offerte zijn volledig gratis.

Op de Très Chic beurs 2016 in Bokrijk (Limburg) stelden we de Cmartport voor. Dit is is een slimme, exclusieve en luxueuze design solar carport waarvan het glazen dak volledig uitgerust is met golvende zonnepanelen. Een stijlvolle eyecatcher voor uw huis of bedrijf!

carport met zonnepanelen verlicht met led op très chic
carport met zonnepanelen op très chic
carport met zonnepanelen verlicht met led op très chic
carport met zonnepanelen op très chic

+32 (0)89.355.300

info@intellisol.be

Maastrichtersteenweg 163, 3680 Maaseik (België)

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00

Bent u benieuwd wat Intellisol voor u kan betekenen? Of wilt u een storing melden? Bereik ons dan via onderstaand formulier. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen. We helpen u graag verder.

Hebt u een vraag? Op de pagina ‘Veelgestelde vragen’ vindt u wellicht een antwoord.